Referentie's

Schrijf hier uw ervaringen en belevingen met ons op uw trouwdag, gala rit of promotie tour :-):-):-)

Commentaren: 61
 • #61

  Erwin en Anneke (maandag, 21 september 2020 22:44)

  28-08 getrouwd en Jacco heeft ons met de T1 overal naar toe gereden. Onmogelijk staat niet in zijn woordenboek, de bus komt zelfs door een afzetting heen ;) . Dankzij Jacco en zijn zoon Timo (heeft voor ons gefilmd) een top dag gehad. Inmiddels weer aan het werk maar nog steeds genieten van de beelden. Al met al zeker een aanrader, Jacco bedankt!

 • #60

  Arjan & Jessica (donderdag, 10 september 2020 18:54)

  9-9-2020 zijn Jessica en ik getrouwd.

  Jacco heeft ons met zijn fantastisch mooie VW T1 overal netjes naar toe gebracht om prachtige foto’s te maken. Je merkt aan alles dat Jacco er plezier aan heeft om je een fantastische beleving van zijn prachtige T1 te laten meemaken.

  Jacco nogmaals bedankt voor deze fantastisch mooie huwelijksdag met jouw T1

  Groeten,
  Arjan en Jessica

 • #59

  Max Hulsinga (maandag, 24 augustus 2020 21:17)

  Wat een super dag hebben wij gehad samen met Jacco en de super mooie VW T1 bus. Zaterdag 22-08-2020 zijn wij getrouwd en mede door Jacco was onze dag compleet. Heel meegaand, spontaan en gezellig. Aankomst bij ons huis, op de trouwlocatie en de auto midden in de tuin bij de ceremonie waren om nooit te vergeten! Jacco namens mij en mijn vrouw Rianne ontzettend bedankt voor de toevoeging op onze onvergetelijke dag!

 • #58

  Petra & Lianda en kids (zaterdag, 22 augustus 2020 10:10)

  Afgelopen woensdag was onze prachtige dag. Mede mogelijk gemaakt door Jacco en zijn prachtige VW busje. Voor ons en de kinderen een onvergetelijke ervaring met als hoogte punt de entree die we maakten op de trouwlocatie waar al onze dierbaren ons stonden op te wachten. De toeter/sirene was populair bij alle kids. Jacco, heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan onze trouwdag.

 • #57

  Ans & Andries (vrijdag, 07 augustus 2020 17:04)

  Wauw, top trouwdag �� hebben wij afgelopen maandag gehad, 2 oldtimers in 't prachtige retro VW-T1-busje van Jacco. Als verrassing had ik voor mijn aanstaande man, het busje geregeld, gelukkig zei hij nog steeds volmondig Ja! Super ervaring in zo'n prachtig gerestaureerd authentiek busje. Het bevlogen verhaal en quiz over dit busje bij de koffie van Jacco, was super, met handy-loze competatieve kids tot gevolg�.
  Prachtige foto's in campingsferen gemaakt, ook door Jacco (hadden we gelijk al naslag) Beter had onze trouwdag niet kunnen beginnen. Bedankt voor het super vervoer, de mooie verhalen en hulp en suggesties bij de foto's. Ik wil zo wel wekelijks trouwen, onvergetelijk, wij zijn fan.
  Groetnis út Dronryp Ans & An3s

 • #56

  Michelle van der Vegt (woensdag, 29 juli 2020 19:18)

  Prachtig hoe je mijn droom heb laten uitkomen Jacco! Wat hebben wij een ontzettende leuke middag gehad. Zo enorm genoten, en gelukkig kunnen wij nagenieten met de geweldige foto’s die je van ons hebt gemaakt!
  Het maakt ons zo enthousiast hoe je de verhalen hebt verteld over de geschiedenis van de T1 VW bus!
  Kortom een fantastische onvergetelijke dag!

 • #55

  Henry en Linda (maandag, 27 juli 2020 21:54)

  Alweer een maand geleden stapten wij in de mooie volkswagenbus van Jacco.
  De rit, de sfeer, de foto's, echt alles was geweldig.
  We vierden onze liefde en Henrys verjaardag met familie en vrienden.
  Deze dag en ook zeker de rit en fotoreportage in het volkswagenbusje zijn voor ons een prachtige herinnering. We zouden het zo weer overdoen :)

 • #54

  Agnes en Jac (zondag, 26 juli 2020 19:44)

  Jacco heeft ons een prachtige en onvergetelijke middag bezorgd in de vorm van een verrassingsrit in de prachtige T1 VW bus. Naast een leuk verhaal over de historie van dit unieke busje, hebben we een mooie rit in de omgeving gemaakt. Tijdens de rit hebben we een stop gemaakt in een mooie omgeving waar we hele leuke en originele foto's hebben laten maken van ons met het busje. Het was een dag met een gouden randje, een echte aanrader voor fans van dit prachtige, stijlvolle busje en helemaal leuk om iemand mee te verrassen, want Jacco heeft zijn verhaal onwijs leuk opgebouwd, zodat het tot op de laatste minuut echt een verrassing blijft wat er staat te gebeuren. Jacco, bedankt voor je leuke aanpak en het verzorgen van een geweldige middag! Agnes en Jac

 • #53

  Manon (zondag, 26 juli 2020 14:20)

  Wauw, dat is het enige wat wij konden zeggen! Prachtige middag gehad met gezellig gezelschap van Jacco. Hij neemt echter de tijd voor je! Super mooie locatie met mooie auto's! Rondgereden in zijn mooie en puntgave T1 bus en onderweg nog super mooie foto's mogen maken.
  Kortom een geweldige dag waar wij nog lang over na zullen praten en een echte aanrader voor iedereen!

 • #52

  Gert Jan & Marleen (zaterdag, 18 juli 2020 18:36)

  Een prachtige dag gehad met de T1 bus en Jacco als chauffeur! We hebben er van genoten. Bedankt voor alles!

 • #51

  Peternella Veldhuizen (vrijdag, 17 juli 2020 09:25)

  Ik heb 1 dag samen met Jacco gewerkt! Voor de minishoots! Wat was dit een prachtige dag! Geweldig! De mensen genoten.. wij ook natuurlijk! En VW busje? Mijn mond viel open....

 • #50

  Leonie & Johan (woensdag, 15 juli 2020 15:24)

  Lieve Jacco,
  Wat heb jij onze dag compleet gemaakt met je prachtige A-Ford!
  Je bent een keurige meedenkende proffesionele en... gezellige chauffeur met passie voor het van Trouwchauffeur. Echt een aanrader!! Dank je wel en succes met je leuke hobby.

 • #49

  Timo en Sytske (zaterdag, 06 juni 2020 21:09)

  Onze droomauto is het VW T1 busje. Een busje van een purist, tot in de detail perfect, dat trekt wel de aandacht. Maar het belangrijkste een geweldige chauffeur die in alles ook meedenkt. Jacco bedankt voor deze geweldig ervaring en beleving!

 • #48

  Marije en Arno (zaterdag, 15 februari 2020 15:56)

  Voor onze trouwdag op 14 december hebben wij de VW T1 als trouwauto geregeld. Een prachtige bus met een gezellige chauffeur erbij! Ondanks de stormachtige dag tuften we gezellig van locatie naar locatie. Mede dankzij de mooie bus en de service en gezelligheid van Jacco was onze dag fantastisch.

  Jacco, nogmaals hartstikke bedankt!

 • #47

  Stephan en Anne (zondag, 19 januari 2020 11:35)

  16-1-2020 was het zover, onze trouwdag. De dagen vooraf verliepen stormachtig.. Wat hadden wij een geluk; prachtig weer!
  Stephan had één grote droom: een keer willen plaatsnemen in een echte T1, die droom is dus uitgekomen.

  Wat hebben wij een onwijs leuke dag gehad en wat hebben we gelachen met elkaar. Voor de mensen die het nog niet wisten; Jacco is van alle markten thuis en beschikte over een heuse schoenenpoets service ;-).

  Jacco, super bedankt dat je ons rond hebt willen rijden, een ervaring om nooit te vergeten!

 • #46

  Nicolette en Kitty (maandag, 11 november 2019 11:16)

  Onze bruiloft, 7 november 2019, de deurbel gaat...wie zal het zijn �?? Ik hoor alleen maar dat Kitty (ik dus) de deur open moet doen. Ok prima, dan doe ik de deur toch open. Onderweg naar de deur reuze benieuwd wie er voor de deur staat. Ik open de deur en zie daar de auto van mijn dromen �, een T1!!! Hij stond daar voor mij, om mij en mijn allerliefste rond te rijden voor foto’s en om ons naar de trouw locatie te brengen. Een verassing van mijn vriendin, zo erg ben ik nog nooit verrast! Ik voelde mij een klein prinsesje die eindelijk haar eenhoorn krijgt, een klein kind in een snoepwinkel, hoe blij kan een mens zijn �??
  Beste Jacco, bedankt dat je hebt meegeholpen aan deze prachtige verrassing en deze onvergetelijke dag!
  Liefs Nicolette en Kitty

 • #45

  Eduard & Dorieke (zondag, 13 oktober 2019 19:23)

  Jacco, wij willen jou echt ontzettend bedanken voor alle goede zorgen op onze trouwdag!

  Je bent ècht de allerleukste chauffeur :-D. Een man met enorm veel passie voor zijn geweldige VW T1 bus. Het plezier straalt er aan alle kanten vanaf!

  Wat hadden we veel bekijks en wat kregen we veel complimenten over deze bus.

  Jacco, heel veel succes in de toekomst en we komen zeker binnenkort eens bij je langs voor een bak koffie!

 • #44

  Robert en Wendy (woensdag, 02 oktober 2019 21:41)

  Als je een relaxte chauffeur wil, die goed op tijd is, leuke ideeën heeft en meedenkt, een prachtig volkswagenbusje heeft, inclusief muziek uit de 70's op de achtergrond, dan raden wij Jacco aan!
  Wat was dit een fantastische ervaring op onze best day of our lives! 13 september 2019 heeft Jacco ons gezin vervoerd naar onze fotolocatie en naar onze trouwlocatie. Hij is serieus met ons de heide op gereden tot aan de plek waar onze ceremonie werd gehouden, wat een entree hadden wij op de Westerbergen in Echten en wat een bekijks onderweg!

  Jacco bedankt!! Ook voor de koffie de maandag erna haha!

 • #43

  Marco en Jacqueline (zondag, 29 september 2019 14:03)

  28 september een feestje mogen geven bij Paviljoen Nijstad, waar de mooie Volkswagenbus T1 onderdeel van uitmaakte! Voor ons en onze gasten een leuke ervaring en blijvende herinnering!
  Bedankt Jacco en Ciska!

 • #42

  Daniel en Miriam (donderdag, 26 september 2019 21:54)

  Op 20 september 2019 hebben wij de gehele dag mogen genieten van de mooie Volkswagen T1. Als klap op de vuurpijl parkeerde Jacco de T1 midden op het strand waar de ceremonie plaats vond. Zijn passie straalt ervan af. We hebben een topdag gehad mede dankzij jullie. Bedankt!!

 • #41

  Manon (zaterdag, 21 september 2019 19:15)

  Op mijn verjaardag (15 september) ben ik enorm verrast met een superleuke en gezellige tour in de VW-bus van Jacco. Hij vertelde enthousiast over de ins -en-outs van de bus, en liet mij en mijn gezin intussen de prachtige omgeving op de grens van drenthe-friesland zien. Een aanrader dus, niet alleen bij trouwerijen ;)!

 • #40

  Wibo en rihana (dinsdag, 17 september 2019 20:33)

  6 september zijn wij getrouwd met onze 4 kinderen in de t1 van jacco. We hebben een onvergetelijke dag gehad met een vriendelijke meedenkende chauffeur! Er zijn hele mooie fotos geschoten die onze dag nooit doen vergeten. Bedankt jacco

 • #39

  Ronald & Esther (woensdag, 11 september 2019 15:48)

  Wij zijn 30 augustus getrouwd en deze dag heeft Jacco ons gezin gereden in de VW spijlbus. Het was super! Super gave auto, heel relaxt en als bonus had Jacco zoveel ideeën voor leuke trouwfoto's dat we echt hele leuke en originele trouwfoto's hebben kunnen maken. Helemaal top! Het is dat je maar één keer trouwt, anders vroegen we Jacco weer;)

  Ronald & Esther

 • #38

  Marieke & Laura (donderdag, 18 juli 2019 17:39)

  Super mooie T1 bus voor onze fantastische trouwdag! Met een erg gezellige en leuke chauffeur! Beter hadden we niet kunnen wensen.

 • #37

  Maarten en Ragnhild van der Paard (dinsdag, 09 juli 2019 16:44)

  Onze trouwdag op 26 juni was niet hetzelfde geweest als we niet in deze geweldige VW T1 hadden gereden. Heerlijke muziek, relaxte chauffeur en een zonnetje! Perfect!!!

  Groetjes Maarten & Ragnhild

 • #36

  Linda en jacco (zondag, 07 juli 2019 16:15)

  We hebben een geweldige dag beleefd en wat een fantastische auto de mooie blauwe kever.. een heerlijk ontspannen sfeer mede dankzij jacco onze chauffeur..
  Heerlijk muziekje of gewoon even kletsen alles kan.. zeker raden wij iedereen dit is jouw Trouw auto aan..

  Veel liefs linda en jacco

 • #35

  Richard & Everlina (zaterdag, 29 juni 2019 20:45)

  Gister 28 juni zijn wij getrouwd met als trouwvervoer het VW T1 busje. Wat een prachtige auto, precies wat wij zochten & wat bij ons past! Super!

  Een hele gezellige en leuke rit gehad met Jacco. Hij is gezellig, denkt mee met bijvoorbeeld foto's maken, het busje betrekken bij de ceremonie etc. & heeft zeker bij gedragen aan het perfect maken van onze dag!

  Nogmaals super bedankt voor de super toevoeging aan onze mooiste dag!!

  Richard & Everlina

 • #34

  Isabella en Mirjam Oosterlaan-Hes (maandag, 24 juni 2019 20:26)

  21-06-2019 zijn wij getrouwd en jouw mooie T1 Volkswagenbus was onze trouwauto.
  Als eerste zijn we trouwfoto’s gaan maken bij het strand en wat een mooi gezicht is het zo met de T1 VWbus bij het strand. Daarna zijn we met de daggasten achter ons aan naar Alkmaar gereden om bij het stadhuis daar te trouwen. Het was vrijdagmiddag ivm de kaasmarkt in Alkmaar was het heel druk en hadden we veel bekijks. Jij vertelde dat zolang jij daar stond zijn er wel 250 foto’s gemaakt�.
  Jacco je bent een goede gastheer en bedankt dat je onze trouwdag extra speciaal hebt gemaakt.

  Lieve groetjes Isabella en Mirjam

  Ps. Foto’s van ons trouwen zie FB

 • #33

  Jos en Marije (zaterdag, 15 juni 2019 16:28)

  Wat een topdag gisteren op onze bruiloft.
  Sinds ik je A ford heb gezien enkele maanden geleden kreeg ik de glimlach niet meer van mijn gezicht.

  We hebben gisteren zo veel plezier gehad van jou en de ford. We zijn vereerd dat je de ford, die zoveel voor je betekend, deel liet uitmaken van onze bruiloft.

  Wat een topkerel ben je ook. Het totaalplaatje was gewoon helemaal compleet!

  Ik geef niets om auto's, maar meerijden in een 90 jarige A-ford is echt een droom die uitgekomen is! Dank dank dank.

 • #32

  Stefan & Nynke (maandag, 03 juni 2019 20:43)

  Op 17 mei een fantastische trouwdag gehad en de T1 was een echte blikvanger. Veel foto's gemaakt in en rond de auto. Zag er keurig onderhouden uit. Jacco was ruim op tijd en alles verliep volgens afspraak. Daarnaast voordelig geprijst

 • #31

  Martien en Linda (zaterdag, 25 mei 2019 11:34)

  Gisteren een superleuke dag gehad bij de Trouwdag van Marieke en Laura waar jullie VW bus ook het paradepaardje was.
  Tevens leuk dat we er allemaal foto's bij mochten maken.

  Bedankt

 • #30

  Arno (vrijdag, 24 mei 2019 08:26)

  En onvergetelijke ervaring voor onze meiden, met Jacco in de T1 naar het gala.
  Alles keurig geregeld, fijne communicatie. Echt een feestelijke rit en natuurlijk heel veel bekijks met de werkelijk prachtige, originele T1.
  We weten je nu te vinden en zullen je van harte aanbevelen!

  Bedankt hiervoor!

 • #29

  Jack en Dieke (zondag, 19 mei 2019 11:10)

  Super dag gehad mede dankzij Jacco.
  Fijne communicatie, netjes op tijd en goed gereden. En natuurlijk een prachtige bus! Het heeft onze dag extra speciaal gemaakt.
  Bedankt!

 • #28

  Wesley en Marieke (maandag, 13 mei 2019 15:55)

  Afgelopen vrijdag was onze trouwdag! We hadden de vw bus gehuurd. Wat een pracht! Tot in detail alles kloppend! We hadden veel bekijks, een top chauffeur met ook erg leuke foto ideeen. Kortom het was top!

 • #27

  Volkswagenbussen.nl (zaterdag, 04 mei 2019 10:40)

  Een fantastische rit gehad voor de Galavond van onze dochter, die helemaal knetter is van "hippie"busjes.

 • #26

  Berry en Irene Huizing (vrijdag, 19 april 2019 21:24)

  Jacco je mooie VW maakte onze dag af �.

  Het busje staat prachtig op de foto’s. Hij is gewoon grandioos goed onderhouden. Waardoor close-ups en afstandsfoto’s allemaal mooi zijn.

  Je ziet je passie trouwens in al je auto’s terug. Stuk voor stuk mooie met liefde onderhouden voertuigen. Gezien op de bruidsbeurs.

  Het was ook een hele ervaring om zo door jou rond gereden te worden. Je was ontspannen en vriendelijk en kende de buurt goed. We hadden alle tijd voor elkaar en genoten van wat er gebeurde. Geen stress gewoon gezellig.

  Jij wist ook nog een goede foto plek te vinden. En dacht met de fotograaf en ons mee over leuke foto kiekjes. Doordat jij zelf ook foto’s maakten hebben we meteen zelf ook al wat leuke foto’s van je gekregen om te delen. Zo hoeven we niet heel lang op de fotograaf te wachten.

  Al met al hing er een heerlijke ontspannen sfeer en alles was mogelijk, bedankt daarvoor �.

  We zouden jou zeker aanraden bij anderen.

 • #25

  René en Marinka (woensdag, 17 april 2019 13:27)

  Wij hebben enorm genoten van de rit!
  Jacco had onwijs leuke ideeën voor foto's, het was gezellig en goed voor mekaar! Onze kinderen waren zelfs verdrietig dat ze niet vaker met het busje mee mogten.

 • #24

  Corine de Wilde (donderdag, 10 januari 2019 12:41)

  25-jarig jubileum bij mijn werkgever Dulimex BV en als verrassing werd ik samen met mijn gezin opgehaald in een originele VW-bus! Beter kon ik het me niet wensen!!!
  Veel herinneringen aan zo'n VW-bus en dat ik nu weer wat nieuwe herinneringen kon maken samen met 'mijn mannen' was te gek en heel bijzonder. Superblij mee :)

  Dank je wel Dulimex, maar vooral ook dank je wel Jacco. Het was leuk, emotioneel, bijzonder en vooral heeeeel erg leuk!!!

 • #23

  Edwin Jans (dinsdag, 06 november 2018 17:51)

  Wat was het een geweldige verrassing voor nu mn kersverse vrouw toen haar droomauto aan het begin van onze bruiloft de oprit op kwam rijden. Prachtige foto's hebben we kunnen maken met onze kinderen in de stralende zon. Bedankt Jacco voor jou bijdrage aan onze onvergetelijke dag. Was echt top!

 • #22

  Bas van Esch (maandag, 15 oktober 2018 20:47)

  We hebben genoten van onze trouwdag met dit busje als onze trouwauto. zonder twijfel het mooiste busje van nederland, met een super chauffeur. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die gaat trouwen en een vw busje als trouw auto wil.
  Jacco bedankt voor de super leuke dag.

  Gr Bas en Chantal

 • #21

  Jeanette en Jaco (zondag, 07 oktober 2018 11:20)

  Het was voor ons een onwijze ervaring, trouwen in zo’n origineel oud WV busje. Er was ook muziek aan boord (precies onze smaak) en Jacco de chauffeur deed het heel profesioneel. We voelden ons koning en koningin. Geen spijt. Een aanrader om dit busje te huren. Jacco Bedankt voor onze onvergetelijke dag

 • #20

  Amarens en Bart (donderdag, 04 oktober 2018 11:07)

  Afgelopen jaar het busje op internet gevonden als onze ideale trouwauto en wij waren gelijk heel enthousiast. Gelukkig was het busje beschikbaar op onze trouwdag. Wat een leuke rit was het en wat heeft onze dochter genoten. Wat een mooi busje!!
  Wij hadden geen muziek doorgegeven, maar een leuke Spotify playlist voor onderweg maakte het compleet. Jacco heeft heel veel passie voor zijn busje en beantwoord vragen door gasten enthousiast.

  Jacco, heel erg bedankt voor deze topdag!

 • #19

  Patrick & yanaika (dinsdag, 25 september 2018 08:38)

  We hebben vrijdag 21 sept ‘18 een ontzettende mooie dag gehad met onze vwT1 bus Serge ... geweldig!! Super leuk dat mijn aanstaande met het busje mocht rijden naar de trouwlocatie.. we pasten met onze nieuwe gezin (7) er mooi in.. onze chauffeur was super vriendelijk en bekwaam. Bedankt voor de super mooie ervaring en mooie foto’s
  Patrick & yanaika

 • #18

  Mirella & Leo (zondag, 23 september 2018 11:24)

  Vrijdag 21 september 2018, onze trouwdag. Ons thema van deze dag: Vintage style". Een dag om nooit te vergeten, alles verliep precies zoals het moest zijn. Er was storm voorspeld en veel regen, maar tijdens de fotosessie was het droog en scheen de zon, met wat stapelwolken. Het plaatje was compleet, met de VW-t1, onze favoriete auto, zijn wij naar het stationnetje van Wognum gereden om daar een fotoreportage te maken met de oude stoomtram. Fotografe Dorien uit Hoorn en chauffeur Jacco kenden elkaar niet, maar de ervaring en goede samenwerking heeft ervoor gezorgd dat onze trouwreportage op een unieke wijze is vastgelegd. Daarna door naar het Twiskerslot voor de ceremonie en het feest. Onze dag is ingevuld, zoals wij dat voor ogen hadden. Een geweldige ervaring!!

  Mirella & Leo

 • #17

  Irene (zondag, 16 september 2018 20:09)

  Dank je wel Jacco dat we met jou VW T1 busje een onvergetelijke dag hebben gehad. Geweldig! Leuke muziek dat maakte het helemaal compleet. Kortom deze bus is niet alleen goed als trouwauto hoor......�

 • #16

  Edwin en Esther (dinsdag, 11 september 2018 18:11)

  Wat was t mooi. Daar kwam Het mooie VWT1 busje aangereden met de man van mn dromen......en een hele gezellige chauffeur! We hebben erg gelachen om wat hij allemaal mee neemt in zijn busje. (ben je hier benieuwd naar dan moet je hem gaan boeken, het is de moeite waard;-))
  Die ook nog es fantastische fotos maakt en de sfeer in het busje helemaal compleet maakt meteen mooi muziekje. Jacco, t was een topdag! Dankjewel voor jouw bijdrage hieraan:-)
  Liefs Edwin & Esther, Famke, Sterre, Hidde

 • #15

  Danny en Susanne (zaterdag, 01 september 2018 11:48)

  Dankzij Jacco en zijn prachtige VW busje (mooiste van NL!) was onze trouwdag helemaal compleet! Onwijs genoten van de muziek onderweg en de gezelligheid van de chauffeur zowel in de auto als op locatie! :) Jacco, super bedankt!

 • #14

  Jorian en Gerjanne Overweg (zondag, 03 juni 2018 15:31)

  Toen wij vorig jaar bij het busje gingen kijken werden wij gelijk heel enthousiast. Wat een mooi busje!! Gelukkig was het busje beschikbaar op onze trouwdag 1 juni 2018. Wat hebben wij vrijdag genoten. Jacco was heel ontspannen en dit zorgde voor ons voor een fijne sfeer in de auto. Een leuke Spotify playlist voor onderweg aan, grapjes tussendoor. Jacco heeft heel veel passie voor zijn busje en beantwoord vragen door gasten enthousiast. Hij behandeld je op de trouwdag als een echte chauffeur, helpt je bij het in en uit stappen en doet de deur voor je open.
  We hebben zoveel leuke reacties op het busje gehad. Helemaal top!!

  Jacco, heel erg bedankt voor deze topdag. Het busje maakte het compleet. We hopen dat we het busje nog een keer vaker mogen zien.

  Liefs,
  Jorian en Gerjanne

 • #13

  Lucien van Twillert (vrijdag, 18 mei 2018 13:01)

  Echt een super mooie dag met Jacco gehad, Jacco denkt leuk mee en voelt aan als een vertrouwde vriend. Het busje is in het echt nog mooier dan op de foto, je ziet gelijk dat deze auto niet zomaar wordt bestuurd door iemand. De passie die Jacco heeft voor zijn mooie vw bus is gewoon rond uit geweldig. Jacco bedankt voor deze onvergetelijke en prachtige dag! Hopelijk zien we je snel weer verschijnen op een volgend feest!

 • #12

  Amanda van Twillert - Veenhof (zondag, 13 mei 2018 20:18)

  Geweldige dag gehad!! Prachtig busje met een top chauffeur vol passie! De chauffeur zorgt voor leuke verrassingen op de dag zelf. Een echte aanrader!!!