Referentie's

Schrijf hier uw ervaringen en belevingen met ons op uw trouwdag, gala rit of promotie tour :-):-):-)

Commentaren: 49
 • #49

  Timo en Sytske (zaterdag, 06 juni 2020 21:09)

  Onze droomauto is het VW T1 busje. Een busje van een purist, tot in de detail perfect, dat trekt wel de aandacht. Maar het belangrijkste een geweldige chauffeur die in alles ook meedenkt. Jacco bedankt voor deze geweldig ervaring en beleving!

 • #48

  Marije en Arno (zaterdag, 15 februari 2020 15:56)

  Voor onze trouwdag op 14 december hebben wij de VW T1 als trouwauto geregeld. Een prachtige bus met een gezellige chauffeur erbij! Ondanks de stormachtige dag tuften we gezellig van locatie naar locatie. Mede dankzij de mooie bus en de service en gezelligheid van Jacco was onze dag fantastisch.

  Jacco, nogmaals hartstikke bedankt!

 • #47

  Stephan en Anne (zondag, 19 januari 2020 11:35)

  16-1-2020 was het zover, onze trouwdag. De dagen vooraf verliepen stormachtig.. Wat hadden wij een geluk; prachtig weer!
  Stephan had één grote droom: een keer willen plaatsnemen in een echte T1, die droom is dus uitgekomen.

  Wat hebben wij een onwijs leuke dag gehad en wat hebben we gelachen met elkaar. Voor de mensen die het nog niet wisten; Jacco is van alle markten thuis en beschikte over een heuse schoenenpoets service ;-).

  Jacco, super bedankt dat je ons rond hebt willen rijden, een ervaring om nooit te vergeten!

 • #46

  Nicolette en Kitty (maandag, 11 november 2019 11:16)

  Onze bruiloft, 7 november 2019, de deurbel gaat...wie zal het zijn �?? Ik hoor alleen maar dat Kitty (ik dus) de deur open moet doen. Ok prima, dan doe ik de deur toch open. Onderweg naar de deur reuze benieuwd wie er voor de deur staat. Ik open de deur en zie daar de auto van mijn dromen �, een T1!!! Hij stond daar voor mij, om mij en mijn allerliefste rond te rijden voor foto’s en om ons naar de trouw locatie te brengen. Een verassing van mijn vriendin, zo erg ben ik nog nooit verrast! Ik voelde mij een klein prinsesje die eindelijk haar eenhoorn krijgt, een klein kind in een snoepwinkel, hoe blij kan een mens zijn �??
  Beste Jacco, bedankt dat je hebt meegeholpen aan deze prachtige verrassing en deze onvergetelijke dag!
  Liefs Nicolette en Kitty

 • #45

  Eduard & Dorieke (zondag, 13 oktober 2019 19:23)

  Jacco, wij willen jou echt ontzettend bedanken voor alle goede zorgen op onze trouwdag!

  Je bent ècht de allerleukste chauffeur :-D. Een man met enorm veel passie voor zijn geweldige VW T1 bus. Het plezier straalt er aan alle kanten vanaf!

  Wat hadden we veel bekijks en wat kregen we veel complimenten over deze bus.

  Jacco, heel veel succes in de toekomst en we komen zeker binnenkort eens bij je langs voor een bak koffie!

 • #44

  Robert en Wendy (woensdag, 02 oktober 2019 21:41)

  Als je een relaxte chauffeur wil, die goed op tijd is, leuke ideeën heeft en meedenkt, een prachtig volkswagenbusje heeft, inclusief muziek uit de 70's op de achtergrond, dan raden wij Jacco aan!
  Wat was dit een fantastische ervaring op onze best day of our lives! 13 september 2019 heeft Jacco ons gezin vervoerd naar onze fotolocatie en naar onze trouwlocatie. Hij is serieus met ons de heide op gereden tot aan de plek waar onze ceremonie werd gehouden, wat een entree hadden wij op de Westerbergen in Echten en wat een bekijks onderweg!

  Jacco bedankt!! Ook voor de koffie de maandag erna haha!

 • #43

  Marco en Jacqueline (zondag, 29 september 2019 14:03)

  28 september een feestje mogen geven bij Paviljoen Nijstad, waar de mooie Volkswagenbus T1 onderdeel van uitmaakte! Voor ons en onze gasten een leuke ervaring en blijvende herinnering!
  Bedankt Jacco en Ciska!

 • #42

  Daniel en Miriam (donderdag, 26 september 2019 21:54)

  Op 20 september 2019 hebben wij de gehele dag mogen genieten van de mooie Volkswagen T1. Als klap op de vuurpijl parkeerde Jacco de T1 midden op het strand waar de ceremonie plaats vond. Zijn passie straalt ervan af. We hebben een topdag gehad mede dankzij jullie. Bedankt!!

 • #41

  Manon (zaterdag, 21 september 2019 19:15)

  Op mijn verjaardag (15 september) ben ik enorm verrast met een superleuke en gezellige tour in de VW-bus van Jacco. Hij vertelde enthousiast over de ins -en-outs van de bus, en liet mij en mijn gezin intussen de prachtige omgeving op de grens van drenthe-friesland zien. Een aanrader dus, niet alleen bij trouwerijen ;)!

 • #40

  Wibo en rihana (dinsdag, 17 september 2019 20:33)

  6 september zijn wij getrouwd met onze 4 kinderen in de t1 van jacco. We hebben een onvergetelijke dag gehad met een vriendelijke meedenkende chauffeur! Er zijn hele mooie fotos geschoten die onze dag nooit doen vergeten. Bedankt jacco

 • #39

  Ronald & Esther (woensdag, 11 september 2019 15:48)

  Wij zijn 30 augustus getrouwd en deze dag heeft Jacco ons gezin gereden in de VW spijlbus. Het was super! Super gave auto, heel relaxt en als bonus had Jacco zoveel ideeën voor leuke trouwfoto's dat we echt hele leuke en originele trouwfoto's hebben kunnen maken. Helemaal top! Het is dat je maar één keer trouwt, anders vroegen we Jacco weer;)

  Ronald & Esther

 • #38

  Marieke & Laura (donderdag, 18 juli 2019 17:39)

  Super mooie T1 bus voor onze fantastische trouwdag! Met een erg gezellige en leuke chauffeur! Beter hadden we niet kunnen wensen.

 • #37

  Maarten en Ragnhild van der Paard (dinsdag, 09 juli 2019 16:44)

  Onze trouwdag op 26 juni was niet hetzelfde geweest als we niet in deze geweldige VW T1 hadden gereden. Heerlijke muziek, relaxte chauffeur en een zonnetje! Perfect!!!

  Groetjes Maarten & Ragnhild

 • #36

  Linda en jacco (zondag, 07 juli 2019 16:15)

  We hebben een geweldige dag beleefd en wat een fantastische auto de mooie blauwe kever.. een heerlijk ontspannen sfeer mede dankzij jacco onze chauffeur..
  Heerlijk muziekje of gewoon even kletsen alles kan.. zeker raden wij iedereen dit is jouw Trouw auto aan..

  Veel liefs linda en jacco

 • #35

  Richard & Everlina (zaterdag, 29 juni 2019 20:45)

  Gister 28 juni zijn wij getrouwd met als trouwvervoer het VW T1 busje. Wat een prachtige auto, precies wat wij zochten & wat bij ons past! Super!

  Een hele gezellige en leuke rit gehad met Jacco. Hij is gezellig, denkt mee met bijvoorbeeld foto's maken, het busje betrekken bij de ceremonie etc. & heeft zeker bij gedragen aan het perfect maken van onze dag!

  Nogmaals super bedankt voor de super toevoeging aan onze mooiste dag!!

  Richard & Everlina

 • #34

  Isabella en Mirjam Oosterlaan-Hes (maandag, 24 juni 2019 20:26)

  21-06-2019 zijn wij getrouwd en jouw mooie T1 Volkswagenbus was onze trouwauto.
  Als eerste zijn we trouwfoto’s gaan maken bij het strand en wat een mooi gezicht is het zo met de T1 VWbus bij het strand. Daarna zijn we met de daggasten achter ons aan naar Alkmaar gereden om bij het stadhuis daar te trouwen. Het was vrijdagmiddag ivm de kaasmarkt in Alkmaar was het heel druk en hadden we veel bekijks. Jij vertelde dat zolang jij daar stond zijn er wel 250 foto’s gemaakt�.
  Jacco je bent een goede gastheer en bedankt dat je onze trouwdag extra speciaal hebt gemaakt.

  Lieve groetjes Isabella en Mirjam

  Ps. Foto’s van ons trouwen zie FB

 • #33

  Jos en Marije (zaterdag, 15 juni 2019 16:28)

  Wat een topdag gisteren op onze bruiloft.
  Sinds ik je A ford heb gezien enkele maanden geleden kreeg ik de glimlach niet meer van mijn gezicht.

  We hebben gisteren zo veel plezier gehad van jou en de ford. We zijn vereerd dat je de ford, die zoveel voor je betekend, deel liet uitmaken van onze bruiloft.

  Wat een topkerel ben je ook. Het totaalplaatje was gewoon helemaal compleet!

  Ik geef niets om auto's, maar meerijden in een 90 jarige A-ford is echt een droom die uitgekomen is! Dank dank dank.

 • #32

  Stefan & Nynke (maandag, 03 juni 2019 20:43)

  Op 17 mei een fantastische trouwdag gehad en de T1 was een echte blikvanger. Veel foto's gemaakt in en rond de auto. Zag er keurig onderhouden uit. Jacco was ruim op tijd en alles verliep volgens afspraak. Daarnaast voordelig geprijst

 • #31

  Martien en Linda (zaterdag, 25 mei 2019 11:34)

  Gisteren een superleuke dag gehad bij de Trouwdag van Marieke en Laura waar jullie VW bus ook het paradepaardje was.
  Tevens leuk dat we er allemaal foto's bij mochten maken.

  Bedankt

 • #30

  Arno (vrijdag, 24 mei 2019 08:26)

  En onvergetelijke ervaring voor onze meiden, met Jacco in de T1 naar het gala.
  Alles keurig geregeld, fijne communicatie. Echt een feestelijke rit en natuurlijk heel veel bekijks met de werkelijk prachtige, originele T1.
  We weten je nu te vinden en zullen je van harte aanbevelen!

  Bedankt hiervoor!

 • #29

  Jack en Dieke (zondag, 19 mei 2019 11:10)

  Super dag gehad mede dankzij Jacco.
  Fijne communicatie, netjes op tijd en goed gereden. En natuurlijk een prachtige bus! Het heeft onze dag extra speciaal gemaakt.
  Bedankt!

 • #28

  Wesley en Marieke (maandag, 13 mei 2019 15:55)

  Afgelopen vrijdag was onze trouwdag! We hadden de vw bus gehuurd. Wat een pracht! Tot in detail alles kloppend! We hadden veel bekijks, een top chauffeur met ook erg leuke foto ideeen. Kortom het was top!

 • #27

  Volkswagenbussen.nl (zaterdag, 04 mei 2019 10:40)

  Een fantastische rit gehad voor de Galavond van onze dochter, die helemaal knetter is van "hippie"busjes.

 • #26

  Berry en Irene Huizing (vrijdag, 19 april 2019 21:24)

  Jacco je mooie VW maakte onze dag af �.

  Het busje staat prachtig op de foto’s. Hij is gewoon grandioos goed onderhouden. Waardoor close-ups en afstandsfoto’s allemaal mooi zijn.

  Je ziet je passie trouwens in al je auto’s terug. Stuk voor stuk mooie met liefde onderhouden voertuigen. Gezien op de bruidsbeurs.

  Het was ook een hele ervaring om zo door jou rond gereden te worden. Je was ontspannen en vriendelijk en kende de buurt goed. We hadden alle tijd voor elkaar en genoten van wat er gebeurde. Geen stress gewoon gezellig.

  Jij wist ook nog een goede foto plek te vinden. En dacht met de fotograaf en ons mee over leuke foto kiekjes. Doordat jij zelf ook foto’s maakten hebben we meteen zelf ook al wat leuke foto’s van je gekregen om te delen. Zo hoeven we niet heel lang op de fotograaf te wachten.

  Al met al hing er een heerlijke ontspannen sfeer en alles was mogelijk, bedankt daarvoor �.

  We zouden jou zeker aanraden bij anderen.

 • #25

  René en Marinka (woensdag, 17 april 2019 13:27)

  Wij hebben enorm genoten van de rit!
  Jacco had onwijs leuke ideeën voor foto's, het was gezellig en goed voor mekaar! Onze kinderen waren zelfs verdrietig dat ze niet vaker met het busje mee mogten.

 • #24

  Corine de Wilde (donderdag, 10 januari 2019 12:41)

  25-jarig jubileum bij mijn werkgever Dulimex BV en als verrassing werd ik samen met mijn gezin opgehaald in een originele VW-bus! Beter kon ik het me niet wensen!!!
  Veel herinneringen aan zo'n VW-bus en dat ik nu weer wat nieuwe herinneringen kon maken samen met 'mijn mannen' was te gek en heel bijzonder. Superblij mee :)

  Dank je wel Dulimex, maar vooral ook dank je wel Jacco. Het was leuk, emotioneel, bijzonder en vooral heeeeel erg leuk!!!

 • #23

  Edwin Jans (dinsdag, 06 november 2018 17:51)

  Wat was het een geweldige verrassing voor nu mn kersverse vrouw toen haar droomauto aan het begin van onze bruiloft de oprit op kwam rijden. Prachtige foto's hebben we kunnen maken met onze kinderen in de stralende zon. Bedankt Jacco voor jou bijdrage aan onze onvergetelijke dag. Was echt top!

 • #22

  Bas van Esch (maandag, 15 oktober 2018 20:47)

  We hebben genoten van onze trouwdag met dit busje als onze trouwauto. zonder twijfel het mooiste busje van nederland, met een super chauffeur. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die gaat trouwen en een vw busje als trouw auto wil.
  Jacco bedankt voor de super leuke dag.

  Gr Bas en Chantal

 • #21

  Jeanette en Jaco (zondag, 07 oktober 2018 11:20)

  Het was voor ons een onwijze ervaring, trouwen in zo’n origineel oud WV busje. Er was ook muziek aan boord (precies onze smaak) en Jacco de chauffeur deed het heel profesioneel. We voelden ons koning en koningin. Geen spijt. Een aanrader om dit busje te huren. Jacco Bedankt voor onze onvergetelijke dag

 • #20

  Amarens en Bart (donderdag, 04 oktober 2018 11:07)

  Afgelopen jaar het busje op internet gevonden als onze ideale trouwauto en wij waren gelijk heel enthousiast. Gelukkig was het busje beschikbaar op onze trouwdag. Wat een leuke rit was het en wat heeft onze dochter genoten. Wat een mooi busje!!
  Wij hadden geen muziek doorgegeven, maar een leuke Spotify playlist voor onderweg maakte het compleet. Jacco heeft heel veel passie voor zijn busje en beantwoord vragen door gasten enthousiast.

  Jacco, heel erg bedankt voor deze topdag!

 • #19

  Patrick & yanaika (dinsdag, 25 september 2018 08:38)

  We hebben vrijdag 21 sept ‘18 een ontzettende mooie dag gehad met onze vwT1 bus Serge ... geweldig!! Super leuk dat mijn aanstaande met het busje mocht rijden naar de trouwlocatie.. we pasten met onze nieuwe gezin (7) er mooi in.. onze chauffeur was super vriendelijk en bekwaam. Bedankt voor de super mooie ervaring en mooie foto’s
  Patrick & yanaika

 • #18

  Mirella & Leo (zondag, 23 september 2018 11:24)

  Vrijdag 21 september 2018, onze trouwdag. Ons thema van deze dag: Vintage style". Een dag om nooit te vergeten, alles verliep precies zoals het moest zijn. Er was storm voorspeld en veel regen, maar tijdens de fotosessie was het droog en scheen de zon, met wat stapelwolken. Het plaatje was compleet, met de VW-t1, onze favoriete auto, zijn wij naar het stationnetje van Wognum gereden om daar een fotoreportage te maken met de oude stoomtram. Fotografe Dorien uit Hoorn en chauffeur Jacco kenden elkaar niet, maar de ervaring en goede samenwerking heeft ervoor gezorgd dat onze trouwreportage op een unieke wijze is vastgelegd. Daarna door naar het Twiskerslot voor de ceremonie en het feest. Onze dag is ingevuld, zoals wij dat voor ogen hadden. Een geweldige ervaring!!

  Mirella & Leo

 • #17

  Irene (zondag, 16 september 2018 20:09)

  Dank je wel Jacco dat we met jou VW T1 busje een onvergetelijke dag hebben gehad. Geweldig! Leuke muziek dat maakte het helemaal compleet. Kortom deze bus is niet alleen goed als trouwauto hoor......�

 • #16

  Edwin en Esther (dinsdag, 11 september 2018 18:11)

  Wat was t mooi. Daar kwam Het mooie VWT1 busje aangereden met de man van mn dromen......en een hele gezellige chauffeur! We hebben erg gelachen om wat hij allemaal mee neemt in zijn busje. (ben je hier benieuwd naar dan moet je hem gaan boeken, het is de moeite waard;-))
  Die ook nog es fantastische fotos maakt en de sfeer in het busje helemaal compleet maakt meteen mooi muziekje. Jacco, t was een topdag! Dankjewel voor jouw bijdrage hieraan:-)
  Liefs Edwin & Esther, Famke, Sterre, Hidde

 • #15

  Danny en Susanne (zaterdag, 01 september 2018 11:48)

  Dankzij Jacco en zijn prachtige VW busje (mooiste van NL!) was onze trouwdag helemaal compleet! Onwijs genoten van de muziek onderweg en de gezelligheid van de chauffeur zowel in de auto als op locatie! :) Jacco, super bedankt!

 • #14

  Jorian en Gerjanne Overweg (zondag, 03 juni 2018 15:31)

  Toen wij vorig jaar bij het busje gingen kijken werden wij gelijk heel enthousiast. Wat een mooi busje!! Gelukkig was het busje beschikbaar op onze trouwdag 1 juni 2018. Wat hebben wij vrijdag genoten. Jacco was heel ontspannen en dit zorgde voor ons voor een fijne sfeer in de auto. Een leuke Spotify playlist voor onderweg aan, grapjes tussendoor. Jacco heeft heel veel passie voor zijn busje en beantwoord vragen door gasten enthousiast. Hij behandeld je op de trouwdag als een echte chauffeur, helpt je bij het in en uit stappen en doet de deur voor je open.
  We hebben zoveel leuke reacties op het busje gehad. Helemaal top!!

  Jacco, heel erg bedankt voor deze topdag. Het busje maakte het compleet. We hopen dat we het busje nog een keer vaker mogen zien.

  Liefs,
  Jorian en Gerjanne

 • #13

  Lucien van Twillert (vrijdag, 18 mei 2018 13:01)

  Echt een super mooie dag met Jacco gehad, Jacco denkt leuk mee en voelt aan als een vertrouwde vriend. Het busje is in het echt nog mooier dan op de foto, je ziet gelijk dat deze auto niet zomaar wordt bestuurd door iemand. De passie die Jacco heeft voor zijn mooie vw bus is gewoon rond uit geweldig. Jacco bedankt voor deze onvergetelijke en prachtige dag! Hopelijk zien we je snel weer verschijnen op een volgend feest!

 • #12

  Amanda van Twillert - Veenhof (zondag, 13 mei 2018 20:18)

  Geweldige dag gehad!! Prachtig busje met een top chauffeur vol passie! De chauffeur zorgt voor leuke verrassingen op de dag zelf. Een echte aanrader!!!

 • #11

  Claire en Stefan (donderdag, 10 mei 2018 18:45)

  Gisteren zijn wij, voor onze trouwdag, opgehaald in het mooie T1 busje! Wat een ervaring en wat een super mooi busje! Wij hebben zo genoten van de ritten die we er mee maakten maar ook van onze geweldige chauffeur! Jacco, je bent top en super bedankt voor deze geweldige dag! Liefs, Stefan en Claire

 • #10

  Marianne Borsch (dinsdag, 10 april 2018 20:54)

  Na een warm welkom met koffie gingen we een ritje maken met de t1. Het spijlbusje stond verdekt opgesteld onder een doek, die mijn dochter eraf mocht halen, waardoor ze helemaal verrast werd voor haar 16e verjaardag. We hebben heel erg genoten, hier wordt een mens helemaal blij van. Het werd een super leuke middag, mede dankzij de ontzettend gezellige chauffeur. Bedankt Jacco voor deze mooie belevenis. Als mijn dochter ooit trouwt, laat ze zich vast door jou in het t1 busje rondrijden.

 • #9

  Geoffrey en Niesje (zaterdag, 07 april 2018 15:13)

  Toen wij besloten hadden om te gaan trouwen wisten we al snel dat we een blauw vw t1 busje wilden. Gisteren (6 april 2018) was het zo ver. Het was al een droom om erin te zitten. Het is een goed onderhouden busje met goede chauffeur. Jacco overlegde goed met de fotograaf, zodat wij nog meer konden genieten! En hij is nog gezellig ook! We hebben veel leuke reacties gekregen over het busje en hij staat op veel trouwfoto's.

 • #8

  Johan en Annemieke (zondag, 24 december 2017 12:20)

  Lieve Jacco,

  Als eerste wat was het een fantastische dag hebben wij gehad en wat hadden we geluk met het weer!!
  Door het mooie Friesland reden wij daar met jacco en je fantastisch mooie spijlbus over de mooie kleine weggetjes met dat heerlijke geluid van de luchtgekoelde boxer motor op naar de verschillende foto shoot locaties, heerlijk en onvergetelijk. Na een lekkere lunch op het picknick kleed naast de bus in het bos gingen we verder over de zeedijk langs het IJsselmeer op naar Stavoren de trouw locatie.
  Na de dienst liepen we naar buiten en daar had je een prachtige verrassing voor ons want de KEVER Cabrio stond daar ineens.( was toevallig in de buurt ) Onze ouders konden hun geluk niet op en stapten snel in, wat hebben ze gelachen en genoten!!
  Ook wij met onze neefjes en nichtjes in de spijlbus heeft onvergetelijke momenten opgeleverd en hebben toen even een leuk rondje gemaakt.
  Bij de receptie aangekomen langs het water in de stralende zon onder een genot van een biertje en een lekker stuk taart in de kleuren jou spijlbus, ontvingen we de felicitaties en de verhalen hoe mooi alles was!!
  Toen de receptie voorbij was hebben we nog mooie foto’s gemaakt op het strand met de spijlbus en kever onderweg weer de schitterende muziek in de bus wat de hele dag al leuk speelde the BEACH Boys !!
  Kortom de gehele dag was in het teken van ons trouwen en de liefde van en voor VW Bussen als rode draad door de gehele dag.

  Jacco wij willen jou in het bijzonder en niet te vergeten jou kameraad in de kever bedanken voor de ongelofelijke mooie dag we zullen jou enthousiasme en je liefde voor je hobby en voor T1 spijlbussen niet vergeten.
  We hopen dat nog veel mensen jou zullen vragen voor een onvergetelijke dag in jou VW Collectie.
  We zijn blij dat jij onze chauffeur wou zijn op ons trouwen dat heeft ons veel ontspanning gegeven tijdens de dag en een hoop lol door jouw persoonlijkheid.

  Groeten Johan en Annemieke Getrouwd op 12-05-2017

 • #7

  Anouk & Sander (donderdag, 21 december 2017 13:13)

  Wat een topdag hebben wij gehad op 18 mei 2017!
  Een écht toffe VW bus in een fantastische kleur en met een hele gezellige chauffeur..
  We voelden ons geweldig achterin de bus, met een heerlijk muziekje en iedereen buiten die zwaait!
  Zo jammer dat je slechts 1 dag in het busje kan genieten, want er is niets mooiers dan dat. Dus ben je op zoek, boek dan zeker deze VW bus want Jacco bezorgt je absoluut een top dag!

 • #6

  Robert Mackenbach (woensdag, 20 december 2017 23:59)

  Onze zoon werd vandaag 16 en had een kerstvakantie op school
  Als verrasssing de T1 gehuurd omdat hij daar een absolute fan van is
  Vanaf het eerste mailcontact tot het uiteindelijk naar het gala brengen was alles perfect verzorgd
  Zoon had de kers op zijn verjaardagstaart
  Kortom een aanrader

 • #5

  Jeanette en Paula (dinsdag, 19 december 2017 17:00)

  8 september 2017 zijn wij getrouwd! Wat een gave auto hadden wij!! De VW Kever cabrio!! Prachtig plaatje! De service van was top! Sisca heeft ons overal veilig en netjes heen gereden! Muziekje erbij en leuke gesprekken zo vielen alle spanningen al een groot deel weg.

  Nogmaals super veel dank jullie hebben onze dag nog mooier gemaakt!!

 • #4

  Robin en Anita (maandag, 18 december 2017 22:41)

  Wij zijn in de zomer van 2017 in de T1 getrouwd en meer als tevreden over dit bedrijf.
  Punctueel, meedenkend, assisterend bij de fotograaf...
  Jacco is een hele goeie chauffeur en je voelt je ook echt een VIP als hij voor komt rijden.
  Een topbedrijf!!

 • #3

  Ilse en Robert (zondag, 17 december 2017 01:23)

  Dit is jouw trouwauto is punctueel, enthousiast en was echt een aanvulling op onze trouwdag. Bloemen muziek en een geweldige chauffeur die je echt als een VIP behandeld! Top en zeker een aanrader!!

 • #2

  Rudolf en Annemiek (zaterdag, 16 december 2017 22:08)

  De eigenaar zelf heeft ons gereden in deze prachtige T1!
  Hij is een perfecte chauffeur, erg gezellig onderweg en we zijn enorm tevreden, een aanrader!!

 • #1

  Femke (dinsdag, 05 december 2017 23:21)

  Heel leuke site Jacco en Cisca! Toppie!