Referentie's

Schrijf hier uw ervaringen en belevingen met ons op uw trouwdag, gala rit of promotie tour :-):-):-)

Commentaren: 23
 • #23

  Edwin Jans (dinsdag, 06 november 2018 17:51)

  Wat was het een geweldige verrassing voor nu mn kersverse vrouw toen haar droomauto aan het begin van onze bruiloft de oprit op kwam rijden. Prachtige foto's hebben we kunnen maken met onze kinderen in de stralende zon. Bedankt Jacco voor jou bijdrage aan onze onvergetelijke dag. Was echt top!

 • #22

  Bas van Esch (maandag, 15 oktober 2018 20:47)

  We hebben genoten van onze trouwdag met dit busje als onze trouwauto. zonder twijfel het mooiste busje van nederland, met een super chauffeur. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die gaat trouwen en een vw busje als trouw auto wil.
  Jacco bedankt voor de super leuke dag.

  Gr Bas en Chantal

 • #21

  Jeanette en Jaco (zondag, 07 oktober 2018 11:20)

  Het was voor ons een onwijze ervaring, trouwen in zo’n origineel oud WV busje. Er was ook muziek aan boord (precies onze smaak) en Jacco de chauffeur deed het heel profesioneel. We voelden ons koning en koningin. Geen spijt. Een aanrader om dit busje te huren. Jacco Bedankt voor onze onvergetelijke dag

 • #20

  Amarens en Bart (donderdag, 04 oktober 2018 11:07)

  Afgelopen jaar het busje op internet gevonden als onze ideale trouwauto en wij waren gelijk heel enthousiast. Gelukkig was het busje beschikbaar op onze trouwdag. Wat een leuke rit was het en wat heeft onze dochter genoten. Wat een mooi busje!!
  Wij hadden geen muziek doorgegeven, maar een leuke Spotify playlist voor onderweg maakte het compleet. Jacco heeft heel veel passie voor zijn busje en beantwoord vragen door gasten enthousiast.

  Jacco, heel erg bedankt voor deze topdag!

 • #19

  Patrick & yanaika (dinsdag, 25 september 2018 08:38)

  We hebben vrijdag 21 sept ‘18 een ontzettende mooie dag gehad met onze vwT1 bus Serge ... geweldig!! Super leuk dat mijn aanstaande met het busje mocht rijden naar de trouwlocatie.. we pasten met onze nieuwe gezin (7) er mooi in.. onze chauffeur was super vriendelijk en bekwaam. Bedankt voor de super mooie ervaring en mooie foto’s
  Patrick & yanaika

 • #18

  Mirella & Leo (zondag, 23 september 2018 11:24)

  Vrijdag 21 september 2018, onze trouwdag. Ons thema van deze dag: Vintage style". Een dag om nooit te vergeten, alles verliep precies zoals het moest zijn. Er was storm voorspeld en veel regen, maar tijdens de fotosessie was het droog en scheen de zon, met wat stapelwolken. Het plaatje was compleet, met de VW-t1, onze favoriete auto, zijn wij naar het stationnetje van Wognum gereden om daar een fotoreportage te maken met de oude stoomtram. Fotografe Dorien uit Hoorn en chauffeur Jacco kenden elkaar niet, maar de ervaring en goede samenwerking heeft ervoor gezorgd dat onze trouwreportage op een unieke wijze is vastgelegd. Daarna door naar het Twiskerslot voor de ceremonie en het feest. Onze dag is ingevuld, zoals wij dat voor ogen hadden. Een geweldige ervaring!!

  Mirella & Leo

 • #17

  Irene (zondag, 16 september 2018 20:09)

  Dank je wel Jacco dat we met jou VW T1 busje een onvergetelijke dag hebben gehad. Geweldig! Leuke muziek dat maakte het helemaal compleet. Kortom deze bus is niet alleen goed als trouwauto hoor......�

 • #16

  Edwin en Esther (dinsdag, 11 september 2018 18:11)

  Wat was t mooi. Daar kwam Het mooie VWT1 busje aangereden met de man van mn dromen......en een hele gezellige chauffeur! We hebben erg gelachen om wat hij allemaal mee neemt in zijn busje. (ben je hier benieuwd naar dan moet je hem gaan boeken, het is de moeite waard;-))
  Die ook nog es fantastische fotos maakt en de sfeer in het busje helemaal compleet maakt meteen mooi muziekje. Jacco, t was een topdag! Dankjewel voor jouw bijdrage hieraan:-)
  Liefs Edwin & Esther, Famke, Sterre, Hidde

 • #15

  Danny en Susanne (zaterdag, 01 september 2018 11:48)

  Dankzij Jacco en zijn prachtige VW busje (mooiste van NL!) was onze trouwdag helemaal compleet! Onwijs genoten van de muziek onderweg en de gezelligheid van de chauffeur zowel in de auto als op locatie! :) Jacco, super bedankt!

 • #14

  Jorian en Gerjanne Overweg (zondag, 03 juni 2018 15:31)

  Toen wij vorig jaar bij het busje gingen kijken werden wij gelijk heel enthousiast. Wat een mooi busje!! Gelukkig was het busje beschikbaar op onze trouwdag 1 juni 2018. Wat hebben wij vrijdag genoten. Jacco was heel ontspannen en dit zorgde voor ons voor een fijne sfeer in de auto. Een leuke Spotify playlist voor onderweg aan, grapjes tussendoor. Jacco heeft heel veel passie voor zijn busje en beantwoord vragen door gasten enthousiast. Hij behandeld je op de trouwdag als een echte chauffeur, helpt je bij het in en uit stappen en doet de deur voor je open.
  We hebben zoveel leuke reacties op het busje gehad. Helemaal top!!

  Jacco, heel erg bedankt voor deze topdag. Het busje maakte het compleet. We hopen dat we het busje nog een keer vaker mogen zien.

  Liefs,
  Jorian en Gerjanne

 • #13

  Lucien van Twillert (vrijdag, 18 mei 2018 13:01)

  Echt een super mooie dag met Jacco gehad, Jacco denkt leuk mee en voelt aan als een vertrouwde vriend. Het busje is in het echt nog mooier dan op de foto, je ziet gelijk dat deze auto niet zomaar wordt bestuurd door iemand. De passie die Jacco heeft voor zijn mooie vw bus is gewoon rond uit geweldig. Jacco bedankt voor deze onvergetelijke en prachtige dag! Hopelijk zien we je snel weer verschijnen op een volgend feest!

 • #12

  Amanda van Twillert - Veenhof (zondag, 13 mei 2018 20:18)

  Geweldige dag gehad!! Prachtig busje met een top chauffeur vol passie! De chauffeur zorgt voor leuke verrassingen op de dag zelf. Een echte aanrader!!!

 • #11

  Claire en Stefan (donderdag, 10 mei 2018 18:45)

  Gisteren zijn wij, voor onze trouwdag, opgehaald in het mooie T1 busje! Wat een ervaring en wat een super mooi busje! Wij hebben zo genoten van de ritten die we er mee maakten maar ook van onze geweldige chauffeur! Jacco, je bent top en super bedankt voor deze geweldige dag! Liefs, Stefan en Claire

 • #10

  Marianne Borsch (dinsdag, 10 april 2018 20:54)

  Na een warm welkom met koffie gingen we een ritje maken met de t1. Het spijlbusje stond verdekt opgesteld onder een doek, die mijn dochter eraf mocht halen, waardoor ze helemaal verrast werd voor haar 16e verjaardag. We hebben heel erg genoten, hier wordt een mens helemaal blij van. Het werd een super leuke middag, mede dankzij de ontzettend gezellige chauffeur. Bedankt Jacco voor deze mooie belevenis. Als mijn dochter ooit trouwt, laat ze zich vast door jou in het t1 busje rondrijden.

 • #9

  Geoffrey en Niesje (zaterdag, 07 april 2018 15:13)

  Toen wij besloten hadden om te gaan trouwen wisten we al snel dat we een blauw vw t1 busje wilden. Gisteren (6 april 2018) was het zo ver. Het was al een droom om erin te zitten. Het is een goed onderhouden busje met goede chauffeur. Jacco overlegde goed met de fotograaf, zodat wij nog meer konden genieten! En hij is nog gezellig ook! We hebben veel leuke reacties gekregen over het busje en hij staat op veel trouwfoto's.

 • #8

  Johan en Annemieke (zondag, 24 december 2017 12:20)

  Lieve Jacco,

  Als eerste wat was het een fantastische dag hebben wij gehad en wat hadden we geluk met het weer!!
  Door het mooie Friesland reden wij daar met jacco en je fantastisch mooie spijlbus over de mooie kleine weggetjes met dat heerlijke geluid van de luchtgekoelde boxer motor op naar de verschillende foto shoot locaties, heerlijk en onvergetelijk. Na een lekkere lunch op het picknick kleed naast de bus in het bos gingen we verder over de zeedijk langs het IJsselmeer op naar Stavoren de trouw locatie.
  Na de dienst liepen we naar buiten en daar had je een prachtige verrassing voor ons want de KEVER Cabrio stond daar ineens.( was toevallig in de buurt ) Onze ouders konden hun geluk niet op en stapten snel in, wat hebben ze gelachen en genoten!!
  Ook wij met onze neefjes en nichtjes in de spijlbus heeft onvergetelijke momenten opgeleverd en hebben toen even een leuk rondje gemaakt.
  Bij de receptie aangekomen langs het water in de stralende zon onder een genot van een biertje en een lekker stuk taart in de kleuren jou spijlbus, ontvingen we de felicitaties en de verhalen hoe mooi alles was!!
  Toen de receptie voorbij was hebben we nog mooie foto’s gemaakt op het strand met de spijlbus en kever onderweg weer de schitterende muziek in de bus wat de hele dag al leuk speelde the BEACH Boys !!
  Kortom de gehele dag was in het teken van ons trouwen en de liefde van en voor VW Bussen als rode draad door de gehele dag.

  Jacco wij willen jou in het bijzonder en niet te vergeten jou kameraad in de kever bedanken voor de ongelofelijke mooie dag we zullen jou enthousiasme en je liefde voor je hobby en voor T1 spijlbussen niet vergeten.
  We hopen dat nog veel mensen jou zullen vragen voor een onvergetelijke dag in jou VW Collectie.
  We zijn blij dat jij onze chauffeur wou zijn op ons trouwen dat heeft ons veel ontspanning gegeven tijdens de dag en een hoop lol door jouw persoonlijkheid.

  Groeten Johan en Annemieke Getrouwd op 12-05-2017

 • #7

  Anouk & Sander (donderdag, 21 december 2017 13:13)

  Wat een topdag hebben wij gehad op 18 mei 2017!
  Een écht toffe VW bus in een fantastische kleur en met een hele gezellige chauffeur..
  We voelden ons geweldig achterin de bus, met een heerlijk muziekje en iedereen buiten die zwaait!
  Zo jammer dat je slechts 1 dag in het busje kan genieten, want er is niets mooiers dan dat. Dus ben je op zoek, boek dan zeker deze VW bus want Jacco bezorgt je absoluut een top dag!

 • #6

  Robert Mackenbach (woensdag, 20 december 2017 23:59)

  Onze zoon werd vandaag 16 en had een kerstvakantie op school
  Als verrasssing de T1 gehuurd omdat hij daar een absolute fan van is
  Vanaf het eerste mailcontact tot het uiteindelijk naar het gala brengen was alles perfect verzorgd
  Zoon had de kers op zijn verjaardagstaart
  Kortom een aanrader

 • #5

  Jeanette en Paula (dinsdag, 19 december 2017 17:00)

  8 september 2017 zijn wij getrouwd! Wat een gave auto hadden wij!! De VW Kever cabrio!! Prachtig plaatje! De service van was top! Sisca heeft ons overal veilig en netjes heen gereden! Muziekje erbij en leuke gesprekken zo vielen alle spanningen al een groot deel weg.

  Nogmaals super veel dank jullie hebben onze dag nog mooier gemaakt!!

 • #4

  Robin en Anita (maandag, 18 december 2017 22:41)

  Wij zijn in de zomer van 2017 in de T1 getrouwd en meer als tevreden over dit bedrijf.
  Punctueel, meedenkend, assisterend bij de fotograaf...
  Jacco is een hele goeie chauffeur en je voelt je ook echt een VIP als hij voor komt rijden.
  Een topbedrijf!!

 • #3

  Ilse en Robert (zondag, 17 december 2017 01:23)

  Dit is jouw trouwauto is punctueel, enthousiast en was echt een aanvulling op onze trouwdag. Bloemen muziek en een geweldige chauffeur die je echt als een VIP behandeld! Top en zeker een aanrader!!

 • #2

  Rudolf en Annemiek (zaterdag, 16 december 2017 22:08)

  De eigenaar zelf heeft ons gereden in deze prachtige T1!
  Hij is een perfecte chauffeur, erg gezellig onderweg en we zijn enorm tevreden, een aanrader!!

 • #1

  Femke (dinsdag, 05 december 2017 23:21)

  Heel leuke site Jacco en Cisca! Toppie!