Reserveren

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Algemene Voorwaarden

Betaling:

Wij vragen een aanbetaling van €100,- bij boeken. Over te maken op ABN-Amro NL57ABNA0246859490 ovv uw naam en de huurdatum. Zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben is de gekozen auto voor u gereserveerd. De restbetaling voldoet u minimaal drie werkdagen voor de geboekte huurdatum.

Pech:

Onze auto's zijn in perfecte staat van onderhoud. Wanneer er toch onvoorziene storingen ontstaan waardoor de auto niet verder kan rijden, geldt het volgende: gebeurt dit onderweg naar uw locatie zal de chauffeur direct contact opnemen met de "bereikbare" persoon. Als wij niet arriveren bent u natuurlijk geen huurkosten verschuldigd en betalen we eventuele aanbetalingen terug. In het geval dat de auto pech krijgt tijdens de trouwrit, zal u voor de resterende periode gecompenseerd worden.

Ongeval:

Als wij door een ongeval niet kunnen arriveren bent u natuurlijk geen huur kosten verschuldigd en betalen we eventuele aanbetalingen terug. Raken we tijdens de rit betrokken bij een ongeval en de auto kan niet verder rijden, zal u voor de resterende periode gecompenseerd worden. Wij hebben van alle type auto's 1 exemplaar dus kunnen wij geen vervangend transport inzetten. In dat geval zult u dit zelf moeten regelen. Voor gevolgschade aan de trouwdag door pech of ongeval met de huurauto kunt u ons niet aansprakelijk stellen, dit is overmacht.

Schade aan auto door passagiers:

Eventuele veroorzaakte schade aan de huurauto veroorzaakt door passagiers, worden door de opdrachtnemer aan de opdrachtgever in rekening gebracht.

Bij annulering van de opdracht gelden de volgende voorwaarden:

Bij annuleren, is de aanbetaling voor de verhuurder omdat uw datum gereserveerd is en wij hierdoor andere aanvragen af hebben moeten zeggen.

Bij ernstige redenen tot annuleren zoals een sterfgeval, kunt u kosteloos annuleren.