Reserveren of beschikbaarheid opvragen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Als u wil boeken verzoeken we onderstaande door te nemen, zodra bovenstaande en de aanbetaling ontvangen zijn is de gewenste trouwauto op uw trouwdag voor u gereserveerd.

Algemene Voorwaarden,,,

Betaling: Wij vragen een aanbetaling van €100,- bij boeken. Over te maken op ABN-Amro NL57ABNA0246859490 ovv uw naam en de huurdatum. Zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben is de gekozen auto voor u gereserveerd. De restbetaling voldoet u minimaal drie werkdagen voor de geboekte huurdatum.

Pech: Onze auto's zijn in perfecte staat van onderhoud. Wanneer er toch onvoorziene storingen ontstaan waardoor de auto niet verder kan rijden, geldt het volgende: gebeurt dit onderweg naar uw locatie zal de chauffeur direct contact opnemen met de "bereikbare" persoon. Als wij niet arriveren bent u natuurlijk geen huurkosten verschuldigd en betalen we eventuele aanbetalingen terug. In het geval dat de auto pech krijgt tijdens de trouwrit, zal u voor de resterende periode gecompenseerd worden.

Ongeval: Als wij door een ongeval niet kunnen arriveren bent u natuurlijk geen huur kosten verschuldigd en betalen we eventuele aanbetalingen terug. Raken we tijdens de rit betrokken bij een ongeval en de auto kan niet verder rijden, zal u voor de resterende periode gecompenseerd worden. Wij hebben van alle type auto's 1 exemplaar dus kunnen wij geen vervangend transport inzetten. In dat geval zult u dit zelf moeten regelen. Voor gevolgschade aan de trouwdag door pech of ongeval met de huurauto kunt u ons niet aansprakelijk stellen, dit is overmacht.

Schade aan auto door passagiers: Eventuele veroorzaakte schade aan de huurauto veroorzaakt door passagiers, worden aan de opdrachtgever in rekening gebracht.

Bij annulering van de opdracht gelden de volgende voorwaarden: Bij annuleren, is de aanbetaling voor de verhuurder omdat uw datum gereserveerd is en wij hierdoor andere aanvragen af hebben moeten zeggen.