Wie zijn wij?


In het dagelijkse leven ben ik (Jacco) internationaal vrachtwagenchauffeur en Cisca is werkzaam in de zorg.  

Onze grote hobby is, het erop uit gaan met onze klassieke auto's. Het restaureren van auto’s is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader heeft diverse motoren en auto’s en waaronder onze A-Ford gerestaureerd. Ik ben naast mijn passie als internationaal chauffeur thuis altijd bezig om onze auto's in concoursstaat te houden.

Cisca heeft haar draai helemaal gevonden in de zorg en wordt bijzonder vrolijk als we met een oldtimer op pad gaan. Zij vindt het heerlijk als we samen een toertje maken in 1 van de klassiekers. Op vakantie naar onze stuga in het prachtige Zweden, lekker kneuteren in de natuur en even helemaal tot rust komen is voor ons beide ultiem genieten.  

In 2016 kwam de vraag of we onze mooie klassiekers ook verhuren voor trouwerijen, gala's of evenementen. Tijdens de eerste opdracht kwamen we erachter dat het mogen verzorgen van dit vervoer echt heel erg leuk is en hebben we de naam "Ditisjouwtrouwauto" bedacht en onze website gemaakt. In 2021 konden we een prachtig huisje kopen in Zweden, ons favoriete vakantieland. Ook dit huisje hebben we helemaal gerestaureerd en is op aanvraag te huur, met de opbrengsten hiervan kunnen we het onderhouden en steeds een beetje mooier maken. 

De verhuur bij ons is een win win situatie: we maken mensen blij en we kunnen zo onze auto’s in concoursstaat houden en ons huisje in Zweden onderhouden. Daar zit dan ook het grote verschil met andere partijen, voor ons is dit een hobby en dit uit zich in vriendelijke prijzen en de mooie reacties in ons gastenboek.

Nieuwsgierig naar meer?, je kunt ons mailen op Info@ditisjouwtrouwauto.nl of bellen/appen op 06-53495840. Of kom een kopje koffie drinken en onze prachtige klassiekers bewonderen.

Jacco & Cisca.

Huren Volkswagen Busje
Onze Droom, een Petrol Blauwe VW T1 Spijlbus