Wie zijn wij?


In het dagelijkse leven ben ik (Jacco) internationaal vrachtwagenchauffeur en Cisca is werkzaam in de zorg.  

Onze grote hobby is, het erop uit gaan met onze klassieke auto's. Het restaureren van auto’s is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader heeft diverse motoren en auto’s en waaronder onze A-Ford gerestaureerd. Ik ben naast mijn passie als internationaal chauffeur thuis altijd bezig om onze auto's in concoursstaat te houden.

Cisca heeft haar draai helemaal gevonden in de zorg en wordt bijzonder vrolijk als we met een oldtimer op pad gaan. Zij vindt het heerlijk als we samen een toertje maken in 1 van de klassiekers. Tijdens onze vakanties samen Europa ontdekken met 1 van de klassieke busjes, lekker kneuteren in de natuur en even helemaal tot rust komen is voor ons beide ultiem genieten.  

In 2016 kwam de vraag of we onze mooie klassiekers ook verhuren voor trouwerijen, gala's of evenementen. Tijdens de eerste opdracht kwamen we erachter dat het mogen verzorgen van dit vervoer echt heel erg leuk is en hebben we de naam "Ditisjouwtrouwauto" bedacht en onze website gemaakt.

Toen de site online ging bleef de telefoon gaan en liep de mailbox vol met aanvragen voor trouwritten, beurzen en promotieritten. Het bleek een win win situatie: we maken mensen blij en we kunnen zo onze auto’s in concoursstaat houden. Daar zit dan ook het grote verschil met andere partijen, voor ons is dit een hobby en dit uit zich in vriendelijke prijzen en de mooie reacties in ons gastenboek.

Nieuwsgierig naar meer?, je kunt ons mailen op Info@ditisjouwtrouwauto.nl of bellen/appen op 06-53495840. Of kom een kopje koffie drinken en onze prachtige klassiekers bewonderen.

Jacco & Cisca.

Huren Volkswagen Busje
Onze Droom, een Petrol Blauwe VW T1 Spijlbus