Wie zijn wij?


Wij zijn Jacco en Cisca en besmet met het klassieke VW virus. In 2012 kochten wij ons eerste VW campertje om de dagelijkse drukte af en toe te kunnen ontvluchten. 

Het restaureren van auto’s is mij (Jacco) met de paplepel ingegoten, want mijn vader heeft diverse auto’s en motoren gerestaureerd. Daarom was ik ook zo ongeveer ieder vrij uurtje in of bij de VW T3 bus (Lobke) te vinden om haar technisch te verbeteren. Cisca vond het heerlijk om met het interieur te kneuteren en haar nog liever te maken! In 2013 was ze technisch perfect en hebben we haar laten spuiten en opnieuw gestoffeerd.

In 2014 moest er een “dagelijkse” auto bij komen en heb ik als verrassing voor Cis, de Kever (Holly) gekocht. Een nieuw project was geboren en ook daar ging ik, met alle liefde mee aan de slag. De Kever was qua lak niet strak, dus is zij in de zomer van 2016 ook geheel van nieuwe lak en een nieuw cabrioletdak voorzien. Inmiddels waren we beide helemaal besmet met het “Klassieke VW’ virus en zo ontstond onze droom: "De T1 Spijlbus".

In november 2016 kwam de T1 spijlbus op ons scherm voorbij en ze was te koop!  Na kort nadenken zijn we eigenaar geworden van deze “droombus” en we hebben haar de naam Guilty Pleasure gegeven. Uiteraard weer helemaal in de ban van het mooier en origineel maken.

De reden dat wij verhuren voor trouwerijen, beurzen of promotieritten bekostigd onze hobby! Hiermee kunnen we onze auto’s in concoursstaat houden maar wij vinden het daarnaast geweldig om mensen de dag van hun leven te geven in de mooiste klassieke auto. Daar zit dan ook het grote verschil met andere partijen, want dit uit zich in onze prijzen!!!

Huren Retro Volkswagen T1 Busje