Wie zijn wij?


In het dagelijkse leven ben ik (Jacco) internationaal vrachtwagen chauffeur en Cisca is werkzaam in de zorg.  

Onze grote hobby is, het restaureren van, en erop uit gaan met onze klassieke auto's. Het restaureren van auto’s is mij met de paplepel ingegoten, mijn vader heeft diverse auto’s en motoren waaronder onze A-Ford gerestaureerd. Ik ben naast mijn passie als internationaal chauffeur thuis altijd bezig om onze auto's in concours staat te houden.

Cisca heeft haar draai helemaal gevonden in de zorg en wordt bijzonder vrolijk als we met een klassieker op pad gaan. Zij vindt het heerlijk als we samen een toertje maken in de Ford of Kever Cabrio. Tijdens onze vakantie's samen Europa ontdekken met 1 van de klassieke busjes. lekker kneuteren in de natuur en even helemaal tot rust komen is voor ons beide ultiem genieten.  

 In 2016 kwam de vraag of we onze mooie klassiekers ook verhuren voor trouwerijen, gala's of evenementen. Tijdens de eerste trouwerij kwamen we erachter dat het mogen verzorgen van dit vervoer echt heel erg leuk is en hebben we de naam "Ditisjouwtrouwauto" bedacht en deze website gemaakt.

Toen die online ging bleef de telefoon gaan en liep de mailbox vol met aanvragen voor trouwerijen, beurzen en promotieritten. Het bleek een win win situatie want we maken mensen heel blij, vinden het geweldig om te mogen verzorgen en,, we kunnen zo onze auto’s in concoursstaat houden. Inmiddels zijn we een hele vertrouwde leverancier in het vak en is onze hobby deels ook ons werk geworden. Daar zit dan ook het grote verschil met andere partijen, want dit uit zich in onze vriendelijke prijzen en prachtige reacties in ons gastenboek.

Wil je meer weten, bel mail of app of kom gerust langs om onze prachtige klassiekers te bewonderen.

Huren Volkswagen Busje
Onze Droom, een Petrol Blauwe VW T1 Spijlbus