Wie zijn wij?


Wij zijn Jacco en Cisca en besmet met het klassieke VW virus. In 2012 kochten wij ons eerste campertje om de dagelijkse drukte af en toe te kunnen ontvluchten. Het is een Volkswagen T3 geworden omdat deze een leuke en lieve uitstraling had en wij heel graag basic wilde kamperen. De staat waarin deze bus toen verkeerde was inherent aan haar leeftijd nl 28 jaar oud. 

Het restaureren van auto’s is mij (Jacco) met de paplepel ingegoten, want mijn vader heeft diverse auto’s en motoren gerestaureerd. Daarom was ik ook zo ongeveer ieder vrij uurtje in of bij de VW T3 bus (Lobke) te vinden om haar technisch te verbeteren. Cisca vond het heerlijk om met het interieur te kneuteren en haar nog liever te maken! In 2013 was ze technisch perfect en hebben we haar laten spuiten en opnieuw gestoffeerd.

In 2014 moest er een “dagelijkse” auto bij komen en heb ik als verrassing voor Cis, de Kever (Holly) gekocht. Een nieuw project was geboren en ook daar ging ik, met alle liefde mee aan de slag. De Kever was qua lak niet helemaal strak, dus is zij in de zomer van 2016 ook geheel van nieuwe lak en een nieuw cabrioletdak voorzien. Inmiddels waren we beide helemaal besmet met het “Klassieke VW’ virus en zo ontstond onze droom: een T1 Spijlbus.

In november 2016 kwam de T1 spijlbus op ons scherm voorbij en ze was te koop!  Na kort nadenken zijn we eigenaar geworden van deze “droombus” en we hebben haar de naam Guilty Pleasure gegeven. Uiteraard zijn we weer helemaal in de ban van het mooier en completer maken. Ze was al gerestaureerd, dus is het een kwestie van “de puntjes op de i werk”, maar zeker niet minder leuk.

De reden dat we ons bedrijfje opgericht hebben is dat we heel vaak de vraag kregen of we ook verhuren voor trouwerijen, beurzen of promotieritten. Hiermee kunnen we nu onze auto’s in concoursstaat houden, maar,wij vinden het vooral geweldig om mensen de dag van hun leven te geven in een mooie VW! Daar zit dan ook het grote verschil met andere partijen, want dit uit zich in onze prijzen. Ik (Jacco) heb al met veel plezier vele bruidsparen enthousiast vervoerd en diversen evenementen verzorgd.

Wacht niet te lang met mailen of bellen want de agenda vult zich boven verwachting snel!

Huren Retro Volkswagen T1 Busje