Kom naar Zweden en ontspan in onze echte Zweedse stuga midden in het bos inclusief sauna, lees verder en contact ons voor beschikbaarheid 🇸🇪

Huisje huren Zweden

Deze prachtige stuga staat midden in het bos in Zuid-Zweden op slechts 1000 kilometer rijden van Zwolle.

Hier geniet u van volledige privacy, midden in de natuur en het echte Zweden beleven is hier aan de orde!

Het huisje

Het huisje is gebouwd in 1810 en is sinds 2021 in ons bezit, staat op 11.000 meter privé grond en we hebben haar met liefde en passie voor Zweden in ere hersteld.

De stuga is offgrid, maar voorzien van zonnepanelen. Hiermee is er stroom voor licht, laptop en mobiel en kan er middels een pomp water uit de waterput gepompt worden naar de keuken.

De sauna

In de tuin treft u deze hout-gestookte sauna en douche ruimte.

Douchen doe je door middel van opgieten. Een bijzondere beleving, romantisch en super ontspannend. 

Fikkie stoken, dat is wat je in huis moet hebben om het huisje, de sauna en de douche te verwarmen.

Houtvuur maken is heel romantisch en ontzettend leuk om te doen.

 

De natuur

Zweden, het land van de ontelbare meren. Op slechts 250 meter lopen treft u een prachtig meer met steiger waar u kan vissen of zwemmen in kraakhelder water. 

Wandelen, mountainbiken, zo uit het huisje de prachtige natuur in wandelen en een eland spotten. Voor de Zweden heel normaal maar voor ons een absoluut hoogtepunt en bijzondere ervaring.


Praktische info: Honden zijn welkom. De stuga is geschikt voor 2 personen. Er is 1 slaapkamer met een 2 persoons bed. Staat midden in een Zweeds bos 6 op kilometer van Häradsbäck. Hier is onder andere een supermarkt met een restaurant/café. Tevens kunt u hier tegen geringe vergoeding gebruik maken van een wasmachine/droger en eventueel een conventionele douche. Weetjes, Zweden is 11 x groter dan Nederland, heeft 9 miljoen inwoners waarvan 70% in Stockholm en Malmö woont. Dat betekent dat je die overige inwoners bijna niet ziet op deze enorme oppervlakte. Het weer is in de zomer gemiddeld 3 graden warmer dan in Nederland, het is immers Zuid-Zweden en niet het veel hoger gelegen Lapland. Alcohol is er extreem duur dus neem dat zelf legaal mee. Nadat wij er voor de eerste keer kwamen waren we smoorverliefd op dit prachtige land. Dus, houd er rekening mee dat je terug wil komen als je eenmaal in het heerlijke Zweden geweest bent!

  


Prijzen per week:

April tot en met oktober €695,-

 

Voor boekingen en info kunt u bellen of mailen met Cisca, zij zal u alles vertellen over prijzen, beschikbaarheid en de mogelijkheden als uw interesse logischerwijs gewekt is en u ons huisje in Zweden wil boeken/reserveren.

Mail : Cisca.boks@live.nl

Tel: +31624797230