Kom naar Zweden en ontspan in ons droomhuisje inclusief sauna, lees verder en contact ons voor beschikbaarheid 🇸🇪

Onze prachtige stuga staat midden in het bos in Zuid-Zweden op slechts 1000 kilometer rijden van Zwolle.

Dit is puur genieten van volledige privacy, midden in de natuur en het echte Zweden voelen is hier aan de orde!

Het huisje

Het huisje is gebouwd in 1810 en is sinds 2021 in ons bezit, staat op 10.000 meter eigen grond en we hebben haar met liefde en passie voor Zweden recent in ere hersteld.

De stuga is offgrid, maar voorzien van zonnepanelen. Hiermee is er stroom voor licht, laptop en mobiel en kan er middels een pomp water uit de waterput gepompt worden naar de keuken en de sauna.

De sauna

Achter het huisje treft u deze hout-gestookte sauna en douche ruimte.

Douchen doe je door middel van opgieten. Een hele beleving, romantisch en super ontspannend. 

Fikkie stoken, dat is wat je in huis moet hebben om zowel het huisje als de sauna en douche te kunnen verwarmen, in Zweden gebruikelijk.

Houtvuur maken is heel romantisch en ontzettend leuk om te doen.

 

De natuur

Zweden, het land van de ontelbare meren. Op slechts 350 meter lopen treft u een prachtige meer waar u zo in ons bootje kunt stappen voor een rondje varen of heerlijk vissen.

Wandelen, mountainbiken, zo uit het huisje de prachtige natuur in wandelen en een eland spotten. Voor de Zweden heel normaal maar voor ons een absoluut hoogtepunt en bijzondere ervaring.


Praktische info: het huisje is gelegen midden in een groot bos 6 kilometer van Häradsbäck. Hier is onder andere een supermarkt met een restaurant/café. Tevens kan u hier tegen geringe vergoeding gebruik maken van een wasmachine/droger en eventueel een conventionele douche bij de camper parkeerplaats. Weetjes, Zweden is 11 x groter dan Nederland, heeft 9 miljoen inwoners waarvan 70% in Stockholm en Malmö woont. Dat betekent dat je die overige inwoners bijna niet ziet op deze enorme oppervlakte. Het weer is gemiddeld 3 graden warmer dan in Nederland, het is immers Zuid-Zweden en niet het veel hoger gelegen Lapland. Alcohol is er extreem duur dus neem dat zelf legaal mee. Nadat wij er voor de eerste keer kwamen waren we smoorverliefd op dit prachtige land. Dus, houd er rekening mee dat je terug wil komen als je eenmaal in dit prachtige land geweest bent!

  


Voor boekingen en info kunt u bellen of mailen met Cisca, zij zal u alles vertellen over prijzen, beschikbaarheid en de mogelijkheden als uw interesse logischerwijs gewekt is en u ons huisje in Zweden wil boeken/reserveren.

Mail : Cisca.boks@live.nl

Tel: +31(0)624797230